פריטטת תרד, מנגולד וכרישה של ורד
פריטטת תרד, מנגולד וכרישה של ורד
רכיבים:
צרור עלי מנגולד שטופים ומנוקים מהגבעול הלבן.
חתוכים גס.
צרור עלי תרד שטופים וחתוכים גס.
בצל קצוץ דק.
1 כרישה (החלק הלבן) קצוצה דק.
1 שן שום כתושה.
4 ביצים m.
כף קמח כוסמין אורגני מלא.
מלח
שמן זית לשימון המחבת.
אופן ההכנה:
כיצד נתייחס?
כל המתכון: 4 מנות חלבון וחצי מנת פחמימה.
במחבת נון סטיק , שמים כף שמן זית ואת הבצל והשום.
משחימים מעט תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הכרישה,המנגולד והתרד.
מערבבים ומכסים לכמה דקות.
מערבבים שוב. סהכ: 6-5 דקות.
העלים מאבדים מנפחם.
מוציאים לכלי נפרד ומצננים.
מוסיפים לכלי את שאר החומרים,למעט שמן הזית.
מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת נון סטיק עם כף שמן.(אני השתמשתי במחבת קוטר 30)
מכסים.
מנמיכים להבה.
מדי 5 דקות בודקים את הפריטטה, אם השחימה בתחתית,אז הופכים ומשאירים על הגז עוד כ 6-7 דקות.
עד שהביצים עשויות.
להגשה חם או קר
כיצד נתייחס?
כל המתכון: 4 מנות חלבון וחצי מנת פחמימה.
